avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament servicii

Buna seara, am si eu o problema cu un contract de servicii de telefonie internet si televiziune pe care nu le mai folosesc si am încercat să-l reziliez. Încercarea mea a eșuat în momentul când am vorbit cu furnizorul de servicii m-am lovit de nustiu ce clauză ce mă pune să plătesc jumătate din valoarea abonamentul până la finalizarea acestuia. Cum pot să îl reziliez fără a mai fi nevoie să plătesc acea clauză care mi se pare abuzivă. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Abonamente telefonie nyikon_17 nyikon_17 Buna seara, am si eu o problema cu un contract de servicii de telefonie internet si televiziune pe care nu le mai folosesc si am încercat să-l reziliez. ... (vezi toată discuția)
Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Asfaltel Asfaltel Buna ziua. Am contract cu Telekom pentru inca 12 luni ( televiziune,telefonie fixa si internet). Dar intre timp am vandut apartamentul unde beneficiam de ... (vezi toată discuția)