avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonamente telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonamente telefonie

Buna seara, am si eu o problema cu un contract de servicii de telefonie internet si televiziune pe care nu le mai folosesc si am încercat să-l reziliez. Încercarea mea a eșuat în momentul când am vorbit cu furnizorul de servicii m-am lovit de nustiu ce clauză ce mă pune să plătesc jumătate din valoarea abonamentul până la finalizarea acestuia. Cum pot să îl reziliez fără a mai fi nevoie să plătesc acea clauză care mi se pare abuzivă. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Abonament servicii nyikon_17 nyikon_17 Buna seara, am si eu o problema cu un contract de servicii de telefonie internet si televiziune pe care nu le mai folosesc si am încercat să-l reziliez. ... (vezi toată discuția)
Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Asfaltel Asfaltel Buna ziua. Am contract cu Telekom pentru inca 12 luni ( televiziune,telefonie fixa si internet). Dar intre timp am vandut apartamentul unde beneficiam de ... (vezi toată discuția)