avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Sume calcul indemnizatie concediu creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Sume calcul indemnizatie concediu creștere copil

Bună dimineata,

Va rog sa imi spuneti daca la calculul indemnizației de creștere copil intra și ajutorul de nastere primit în perioada celor de 12 luni aferente nașterii, inclusiv luna de nastere. Întreb pentru ca în adeverința primita de la angajator nu este trecuta și aceasta suma!

mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:15, 6 Februarie 2017
Ajutoarele acordate din fondul de cheltuieli sociale nu sunt venituri impozabile si nu se intra in calculul indemnizatiei de concediu crestere copil. A procedat corect angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info concediu crestere copil dmitheone dmitheone Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie.Sotia mea trebuie sa nasca luna aceasta.Ea nu a lucrat si nu are ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil RaduAdi RaduAdi buna ziua.am o mica problema si sper sa gasesc ajutor aici.sotia mea e insarcinata si va naste undeva prin mai-iunie 2015.e angajata cu 4 ore, fiind angajata ... (vezi toată discuția)