avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

UPC

Pe data de 26.05.2015 am facut un abonament de tv + internet fiind singurul operator de servicii din bloc, contractul a fost facut pe o durata de 2 ani aceasta e procedura UPC altfel nu face instalarea.
Pe data in luna Septembrie 2016 av rut sa fac o cerere de suspendare pe o perioada de 6 luni a abonamentului, la care angajatii UPC (PLOIESTI) au spus ca nu se poate (eu a trebuit sa plec din tara cu serviciul).In cepand cu luna Octombrie
2016 ne mai fiind in tara nu am mai platit abonamentul iar serviciile UPC au fost suspendate cu luna Octomrie 2016.Cu toate acestea mie mi se factureaza in continuare in fiecare luna servicii care erau suspendate di luna Octomrie 2016.
la muritima daca este corect sa platesc pe lunile care serviciiile au fost supendate.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract upc care nu are semnatura mea GarfieldStefy GarfieldStefy Buna ziua! Am o nelamurire. Sunt clienta UPC din luna Septembrie 2008 . Vreau sa renunt la serviciile lor, insa ei imi spun ca nu sunt sub contract minim ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom krysy krysy buna seara ! detin un contract pt internet si televiziune de la romtelekom , dar luna trecuta mi`am schimbat domiciliul si am vrut sa`mi transfer serviciile ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)