avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract TELEKOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract TELEKOM

buna seara ! detin un contract pt internet si televiziune de la romtelekom , dar luna trecuta mi`am schimbat domiciliul si am vrut sa`mi transfer serviciile la noua locuinta ... dar au invocat ei un motiv ca nu se poate face transfer , si trebuie sa`mi fac un nou abonament.. am acceptat dar cand a venit tehnicianul pt instalare, nu a putut sa`mi instaleze decat daca imi tragea alte fire ... mobila gaurita , tras firul pe langa pragul usii ca sa ajunga la priza si etc .. normal ca nu am acceptat pt ca apartamentul este mobilat zugravit si nu vreau sa stau cu fire trase sa se vada prin casa ...vechiul propietar avea internet si tv de la UPC si avea instalatie facuta nu se vedea nici`un fir prin casa si nici mobila gaurita .. din acest motiv am refuzat instalarea si am spus ca imi mut serviciile findca eu stiam ca abonamentul avea perioada contractuala expirata .. am vb la tel cu cineva din centrala si mi`a spus ca nici`o prb daca refuz ... dar ca trebuie sa le predau ,.. routerul , telefonul si 2 carduri ci+

astazi cand am sunat sa intreb cum procedez mi`au spus ca eu am contract pana in august 2020 findca in luna august 2018 am luat inca un card ci+ .. dar mie cand am luat cardul nu mi`a spus nimeni ca pt un card mi se prelungeste contractul pe 2 ani , si mi`au spus ca daca reziliez prematur serviciile trebuie sa platesc taxa pana in 2020.. desi eu refuz pt ca ei nu pot sa`mi instaleze fara sa`mi distruga ceva in casa ... intrebarea mea este .. sunt obligata sa platesc daca eu refuz din vina lor ? mi`au spus ca abia peste 30 de zile cineva imi va analiza cererea de reziliere ..deci eu ce fac atata timp fara tv si internet ? va rog daca e cineva mai in tema cum este cu abonamentele acestea sa`mi raspunda si mie .. va multumesc !

Alte discuții în legătură

Pe ce bază își amplasează furnizorii de internet echipamentele în spațiile comune ale blocului, consumând curentul electric plătit de membrii asociației? dumitrucera dumitrucera Pe ce baza, furnizotii de internet, isi ampalseaza echipamentele in spatiile comune ale blocului, conectandu-se si la prizele de curent electric ale ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)