avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate contopi o pedeapsa cu inchisoare de 1 an si 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate contopi o pedeapsa cu inchisoare de 1 an si 2 luni cu un rest de pedeapsa ne executat de 536 de zile?

se contopeste restul de pedeapsa cu o sentinta data recent?
Cel mai recent răspuns: valentinvalentinvalentin , utilizator 15:36, 28 Ianuarie 2017
Contopirea pedeapselor se aplica numai pentru infracţiunile concurente (adica , o persoană săvârşeşte două sau mai multe infracţiuni înainte de a fi definitiv condamnată pentru vreuna din ele ) . La dvs , vechea infractiune are vreo legatura cu noua infractiune ?
Pai nu au nicio legatura una cu alta inafara faptului ca inainte sa imi treaca acel termen de liberare conditionata sa intamplat acest incident ...
Avocatul meu care lam avut angajat in acest dosar spune ca se pot contopi dupa ce raman definitive dar am fost si contrazis ca nu se pot contopi pe alte parti si atunci ce se intampla voi executa doua pedepse ori prin adunare?
Da , la pedeapsa noua se va adauga cea veche .
NU E ADEVARAT SE VOR CONTOPI SI VOI PRIMI UN SPOR DE PEDEAPSA IN CEL MAI RAU CAZ ...

Alte discuții în legătură

Suspendare - executare AndreiVlad AndreiVlad Buna ziua, daca ai o pedeapsa de 3 ani cu suspendare iar in alt proces iti vine alta de 4 cu executare cat stai la puscarie? (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Infractiunile concurente in codul penal doberv doberv ca sa fie concurente doua sau mai multe infractiuni este esential ca aceste infractiuni sa fie savarsite de aceeasi persoana inainte de a fi condamnata ... (vezi toată discuția)