avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupera taxa auto pentru 2 autoturisme?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupera taxa auto pentru 2 autoturisme?

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto pentru 2 autoturisme. Primul a fost inmatriculat in luna mai 2015 iar al doilea in luna iunie 2016. Daca da prin ce metoda se poate face acest lucru. V-as fi recunoscator daca detineti si legislatia ce reglementeaza acest lucru. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Make_each_day_count , utilizator 12:32, 26 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Andreea but Andreea but Bună,Mi-am înmatriculat și eu autoturismul în dec anul trecut (2016)și am plătit taxa auto în jur la 500 de euro.asi dori sa sti dacă mai pot recupera ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inapoi crinaku crinaku am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie1350 ron ,pentru un opel corsa din 98,mi-se pot restitui banii in totalitate daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Talon auto retinut pentru netransmiterea datelor privind noul proprietar roby-hd roby-hd Buna!!! Am o mare problema, daca ma poate ajuta careva Rog f.f.f. frumos. In urma cu 10 luni am cumparat o masina Logan si am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)