avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Compensarea datoriilor in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Compensarea datoriilor in insolventa

Buna ziua,

Am urm. speta: am fost notificata de adm judiciar sa depun declaratia de creanta. Adm jud nu a notificat in termen, ci dupa termenul stabilit de instanta. Am constatat ca eu (creditor) am sa-i dau niste bani, evident si debitorul imi datoreaza. Avand in vedere ca nu am fost notificata in timp, cum procedez?
1. Il notific pe adm jud sa compensam o parte din bani si in acelasi tmp fac decl de creanta pt suma ramasa cu repunere in termen sau fac pentru toata suma? si cand raspunde adm judiciar sa trimit inscris la instanta ca a operat compensarea si sa ia act.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:45, 6 Februarie 2017
Buna ziua.Puteti incerca sa faceti cu lichidatorul/administratorul judiciar, un acord de compensare, cu avizul adunarii creditorilor si judecatorului sindic, daca nu este posibil, va inscrieti la masa credala si cu datoria si cu creanta.
Succes !
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ne putem inscrie la masa credala? doru6 doru6 Un creditor a cerut deschiderea procedurii insolventei pentru o societater comerciala care imi este si mie debitoare. Instanta inca nu a judecat ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)