avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanță de mana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanță de mana

Bună seara , am și eu o rugăminte , sau cinema.poate ajuta am.nevoie de un avocat , am casa la.socu meu și este paralizat nevăzător și el a cumpărat casa cu chitanță de mana acu.30 de ani și acum nu pot face buletine la copii deoarece chitana de mana nu are valoare la.politie și as dori sa încep să îmi fac acte , mi sa mai spus că pot prin uzucapiune ,dar socru fond paralizat și nevăzător în vârstă de 80de ani ,ce pot sa fac , dacă vreun avocat dispus să mă ajute
Cel mai recent răspuns: Traian Diana , utilizator 18:12, 28 Ianuarie 2017

Evident, poate fi obţinut dreptul de proprietate asupra imobilelor-terenuri prin uzucapiune şi prin acţiune formulată împotriva unei persoane fizice, mai precis împotriva fostului proprietar sau moştenitorilor acestuia.
Este necesar sa stiti cine a fost proprietarul de la cine a cumparat socrul cu chitanta de mana, apoi puteti deschide o actiune in instanta.
Situatia este foarte delicata si greoaie.
Da știu numele persoanei de la care a cumpărat socrul meu , dar am depus cerere pentru istoricul imobilului în termen de 30de zile primim un râspuns , am înțeles de la socru meu , după ce a cumpărat de casa de la acea doamna , ea a decedat după doi sau trei ani , și zice el că nu ar avea urmași doamna de la care a cumpărat casa , vă mulțumesc pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat cu chitanță Traian Diana Traian Diana Bună ziua am nevoie de ajutor , socrul meu a cumpărat cu chitanță de mână , și ia lăsat și testament ,acest testament tine loc de acte de casa , ce ... (vezi toată discuția)
Cadastru cu chitanță de mana Traian Diana Traian Diana Bună seara am și eu o rugăminte daca poate sa îmi respunda cineva va rog , am casa cumpărată cu chitanță de mână este casa socrului meu dar care va ... (vezi toată discuția)
Finalizare act proprietate imobil lilianaboca lilianaboca Buna ziua.Am sa incerc sa fiu cat mai clara asupra subiectului.Eu si sotul dorim sa intram in posesia unei case situata in domeniul rural.Problema este ca ... (vezi toată discuția)