avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

La ce risc ma supun neachitand ratele pana la sosirea motivarii de la instanta avand un proces CHF castigat impotriva Bancpost?......mi se pare absurd sa platesc rate cand Bancpost trebuie sa modifice graficul si sa imi returneze ce au retinut abuziv prin comisioane ndlegale.......mentionez ca am un credit cu ipoteca.......decizia e ddfinitiva si executorie din noiembrie....
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 19:59, 28 Ianuarie 2017
La demararea executarii silite si raportarea la Biroul de Credit, respectiv Centrala Riscului de Credit. Conform termenilor contractului semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Probleme credit in chf monybratu monybratu In decembrie 2007 am facut un credit ipotecar pe 30 ani in valoare de 32800 CHF la Bancpost pentru cumpararea unui apartament cu o dobanda de 5,40% fixa in ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca poprelu poprelu Buna ziua, Am contactat un credit bancar cu ipoteca si unul de nevoi personale in franci elvetieni. Datorita faptului ca salariul a scazut semnificativ am ... (vezi toată discuția)