avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Buna ziua,

Situatia mea: C.I.M incheiat in ianuarie, insa fisa postului primita in mai, fara sa fie semnata si stampilata de catre un reprezentant al firmei.

In aceasta situatie, pot fi concediata pe motiv ca nu mi-am indeplinit toate atributiile din fisa postului (6 pagini cu exprimari foarte vagi de genul: sa se indeplineasca orice task dat de catre managerul direct ptr bunastarea companiei...LOL).
Cum pot fi aparata de eventuale abuzuri legate de interpretarea fisei postului?

Va multumesc in avans ptr parerile d-voastra.

Ella
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 21:32, 8 Septembrie 2009
adica este un fel "summit", atunci cand nu mai stim sa zicem "forum" sau "intalnire la nivel inalt" sau atat de multe alte sinonime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva david - adrian1 david - adrian1 am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului de director economic din motive de restrangere a activitatii in conformitate cu art 65 codul muncii. actul ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca. sanctiuni posibile ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Am o problema destul de urgenta si as dori sa va cer parerea: sunt incadrat al unei societati comerciale din Romania, societate cu capital 100% ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Tania2009 Tania2009 Buna ziua! Ieri mi-am luat \"inima-n dintzi\" si am cerut in scris fisa postului.Desigur ca s-au straduit sa ma determine sa nu mi-o inregistrez, dar in cele ... (vezi toată discuția)