AC	                   

Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum.
Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
	                    AC	                   

Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum.
Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)

OvidiuI13	                   

Un medic stomatolog poate lucra într-un cabinet stomatologic doar ca angajat/PFI/CMI sau se poate și ca SRL? 
Adică medicul ca administrator al unui SRL ... (vezi toată discuția)
	                    OvidiuI13	                   

Un medic stomatolog poate lucra într-un cabinet stomatologic doar ca angajat/PFI/CMI sau se poate și ca SRL? 
Adică medicul ca administrator al unui SRL ... (vezi toată discuția)

Ion.Me	                   

Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
	                    Ion.Me	                   

Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)