avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... program pentru liste si evidenta contabila in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

program pentru liste si evidenta contabila in asociatia de proprietari

Buna ziua, va rog daca puteti sa-mi recomandati un program pe care-l folositi pentru a tine mai usor evidenta contabila in asociatia de proprietari , pentru intocmirea listelor de plata, eliberarea chitantelor in format electronic si completarea registrului de casa . Sa fie practic de folosit si sa nu coste foarte mult :) :) Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 15:33, 31 Ianuarie 2017
mai sunt si alte programe: va trimit in privat, ca nu prea e voie sa se faca reclama comerciala pe forum !
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excel - liste de cheltuieli lupearobertmihai lupearobertmihai Buna ziua As dori sa stiu daca: 1. Este cineva care foloseste EXCEL-ul pentru intocmirea Listelor de Cheltuieli la Asociatiile de proprietari / ... (vezi toată discuția)
Evidenta gestiune, fara abonament program contabil. luminita_1970 luminita_1970 buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca pot tine evidenta de gestiune pe un program de contabilitate luat free de pe net . Practic nu am abonament ptr. acest ... (vezi toată discuția)
Care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc ceapraga ceapraga Buna ziua, As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind ... (vezi toată discuția)