avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se cumuleaza indemnizatia de crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se cumuleaza indemnizatia de crestere copil?

Buna ziua
Momentan lucrez cy contract de munca de 8 ore si am oferta sa ma angajez si part time cu contract de 4 ore cu minim pe economie
In caz ca raman insarcinata mi se cumuleaza indemnizatia de pe ambele contracte de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 31 Ianuarie 2017
Potrivit art.3 alin.4 din OUG 111/2010, in cazul în care o persoană realizează concomitent venituri supuse impozitului din mai multe surse, se vor lua în calcul toate veniturile lunare încasate de aceasta.

Asadar, indemnizatia pentru CCC se va raporta la cumulul veniturilor nete realizate in baza ambelor contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Claudiaser Claudiaser Buna ziua, Am si eu cateva intrebari pe care nu reusesc sa le lamuresc. Din martie am infiintat un Pfa cu norma de venit cod caen 8211. Sunt angajata si la o ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului alex2013 alex2013 Buna ziua As dori sa stiu daca veniturile realizate dintrun job part time ( pe langa jobul de baza) se iau in considerare la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Administrator firma - insarcinata suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua O doamna care are calitatea de administrator firma dar are si contract de 2 ore la propria firma este insarcinata.Poate intra in concediu crestere ... (vezi toată discuția)