avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare compartimentare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare compartimentare apartament

Buna seara !
Vreau sa cumpăr o locuința prin progr.Prima Casa. Acest apart.nu mai are o debara, s-a spart pentru a mari baia,si nu are cadastrul actualizat. Actualul proprietar nu știe pentru ca la rândul lui, asa a cumpărat apt. Se poate sa-mi refuze banca dosarul din cauza aceasta? Ce ar fi de făcut?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)
Agentii imobiliare - obigatii fata de clienti itnet09 itnet09 buna ziua, sunt in faza de cumparare a unui apartament, mai exact am facut precontractul si acum astept aprobarea creditului pentru a finaliza. Am insa niste ... (vezi toată discuția)
Achizitie casa veche extinsa ulterior bluesky_c3 bluesky_c3 Se da urmatoarea situatie. Casa pe care vreau sa o cumpar a fost construita in 1980. Pe vremea aceea avea 2 incaperi (o bucatarie si o camera). In ultimii 7-8 ... (vezi toată discuția)