avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare privata

Buna ziua
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu o problema. Am loc de parcare privat, cumpărat, intabulat care îmi este ocupat, iar proprietarul mașinii nu vrea sa mute masina. Este o Dacie veche. Cum as putea sa îmi recuperez locul pentru care sunt proprietara?

Alte discuții în legătură

Eliberare loc de parcare privat nu inchiriat barboiionut barboiionut Cum pot elibera un loc de parcare privat, ocupat de cineva care il ocupa ilegal. Cica primaria de care apartin nu are contract cu vreo firma de ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra intr-o camera tehnica construita sub un loc de parcare? ghineabogdan07 ghineabogdan07 Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de locatari a unui bloc construit intr-un ansamblu imobiliar nou format din 5 blocuri. La aceste 5 blocuri avem ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde in parcare Firstjustme Firstjustme Buna ziua. Am cumparat de curand in Bucuresti un apartamnet intr-un bloc mai vechi unde exista o curte privata a locatarilor. Spun asta pentru ca in actul meu ... (vezi toată discuția)