Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

ghineabogdan07 
	    	Utilizator

ghineabogdan07 
	    	Utilizator	    

Singura solutie, dupa mine, este chemarea in instanta atat a proprietarului locului de parcare cat si a constructorului.
Eu, in prima faza, as depune o sesizare la primarie pentru nerespectarea planurilor si autorizatiei de constructie, pentru faptul ca acele pompe nu sunt unde ar trebui sa fie conform planului.
Mai exista si varianta ca asociatia, daca dumnealui vinde, sa cumparati acel loc. Sau sa-i oferiti altul la schimb si acolo sa parcheze o persoana mai intelegatoare.
Totusi, nu inteleg cum au putut face receptia lucrari in aceasta situatie.
 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 acidor67	                   

Am cumpărat un apartament într-un ansamblu rezidential și mă confrunt cu lipsa de presiune a apei și cu un lift mai tot timpul defect. Apa Nova ne ... (vezi toată discuția)
	                    acidor67	                   

Am cumpărat un apartament într-un ansamblu rezidential și mă confrunt cu lipsa de presiune a apei și cu un lift mai tot timpul defect. Apa Nova ne ... (vezi toată discuția)

maria_carmen	                   

Societatea care a construit complexul rezidential, format din 7 case si 4 blocuri (construite in perioada 2008 - 2013), a construit in 2012, pe un loc de ... (vezi toată discuția)
	                    maria_carmen	                   

Societatea care a construit complexul rezidential, format din 7 case si 4 blocuri (construite in perioada 2008 - 2013), a construit in 2012, pe un loc de ... (vezi toată discuția)

tazmanya2006	                   

Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)
	                    tazmanya2006	                   

Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)