avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog Ajutor!
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog Ajutor!

Buna ziua. Am avut un credit in2015 și nemaiplatind am aflat de la angajator că m i s- a pus poprire pe salariu. Din documentul primit tot de la angajator am descoperit că , creditorul are alt nume cu alta adresa fata de cea din contractul semnat cu ei. Nu am primit la adresa nici o somație nici un document de luare la cunoștință a procedurii de executare silită. În înștiințarea dispusă de instanta spune că e fara cale de atac. Cum pot contesta executarea ? Mulțumesc.
Acest lucru il puteti lamuri din cuprinsul contractului de credit pe care l-ati semnat.
Revin cu o intrebare. Am facut contestatie pe 7 februarie, cerand creditorului, executorului sa faca dovada mai multor instiintari conform contractului de credit si pana azi 23.02. nu am primit nimic. Care este timpul de solutionare ale acestor contestatii? Multumesc
Cel mai probabil, inca sunteti in faza de regularizare: contestatia dvs se comunica celorlalte pari care au dreptul sa formuleze intampinari.
Aceste intampinari va vor fi ulterior comunicate dvs.
Fata de aceste intampinari dvs puteti formula raspuns la intampinare si abia apoi se va ajunge la primul termen de judecata.
Care este termenul de depunerea intampinarilor? Presupun ca este un termen in ...... zile, ca doar nu or avea dreptul sa depuna peste 6 luni. Multumesc
Termenul pentru depunerea intampinarii in contestatia la executare este de 10 zile de la comunicarea contestatiei.

Alte discuții în legătură

Contractul de cesiune de creanta este titlu executoriu ? catablue catablue Buna ziua, Daca sunt exectutat silit pe baza unui contract de cesiune intre Cetelem si Capital Invest(Kruk) se merita sau nu sa depun o contestatia la ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare Stelutadaniela Stelutadaniela O firma mi a preluat datoria nu am luat la cunostinta si aceasta ma dat in judecata.datoria este din anul 2013 iar ei m au dat in judecata in 2016.datoria era ... (vezi toată discuția)