avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie judecatoreasca- program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie judecatoreasca- program vizita

Buna ziua. O sa fiu scurt si la obiect. Am o decizie judecatoreasca in care scrie negru pe alb ca tutela minorului o au ambi parinti. Cel la care sta minorul nu-i permite celuilalt sa viziteze sau sa stea cu minorul. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:38, 3 Februarie 2017
Ce sa puna in executare silita "oricand" si "oricat"?
Mergeți la executor și vedeți ce zice după ce analizează hotărârea.
Dacă refuza executarea aveți dreptul de a apela la avocat ca sa efectueze demersurile legale în vederea executării silite.

Dacă va cere mai mult de 1000 lei executorul mergeți mai intai la avocat ca sa nu riscati sa cheltuiți bani aiurea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)
Art 307 - nerespectarea mãsurilor privind încredinþarea minorului nexus nexus Buna ziua, As vrea sa va intreb daca acest articol este aplicabil si in cazul in care nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva: [i]Reţinerea de ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)