avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare firma

Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la un SRL-D, care devine saptamana viitoare SRL. La 1 martie, intru in concediu prenatal si as dori sa stiu care este cea mai buna varianta pentru a-mi suspenda activitatea ca administrator si pentru a nu mai incasa dividente mai mari de 3000lei pe an, pentru a nu pierde indemnizatia de crestere copil. Mentionez ca sotul meu este angajat la firma cu 2 ore, dar nu poate prelua firma 100%. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in concediu crestere copil cu contractul de munca ... Dr G Dr G Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil cu contractul de munca suspendat de la angajatorul principal ( spital). Am un srl cu caen 8622 la care sunt asociat ... (vezi toată discuția)
Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)