avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil cu contractul de munca ...

Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil cu contractul de munca suspendat de la angajatorul principal ( spital). Am un srl cu caen 8622 la care sunt asociat unic si administrator. SRL ul nu are nici un angajat. As vrea sa inchei un contract de prestari servicii cu o alta firma si sa dau consultatii o data pe saptamana. Voi face factura pt serviciile prestate. In aceasta situatie pot pierde indemnizatia de crestere copil?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
Dr G, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dr G , utilizator 10:12, 29 Mai 2022
In aceasta situatie nu veti pierde indemnizatia de crestere copil, intrucat sumele încasate sunt pe societate și nu pe persoana fizica.
Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

In aceasta situatie nu veti pierde indemnizatia de crestere copil, intrucat sumele încasate sunt pe societate și nu pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva servicii medicale vasile2009 vasile2009 Situatia este urmatoarea: un doctor (asociat unic), infiinteaza un SRL cu cod CAEN 8622. Firma nu are salariati sau cabinet propriu. doar presteaza diverse ... (vezi toată discuția)
Cedare firma ContSters379756 ContSters379756 Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la un SRL-D, care devine saptamana viitoare SRL. La 1 martie, intru in concediu prenatal si as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)