avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturile debitorului in fata executorului
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturile debitorului in fata executorului

fiind executat silit in baza unui imprumut de nevoi personale ,dar platesc lunar 150 ron ,normal rata lunara ar fii de 750 ron doresc sa fac o cerere scrisa catre executor solicitand date despre debitul ramas neachitat si alte inscrisuri privind valoarea comisioanelor ce sunt incluse in rata ,etc , fiind un comision de risc care este in jur de 200 ron inclusa in rata lunara de 750 ron . Pot actiona in judecata firma recuperatoare eoski in care sa cer ca acest comision de risc care nu stiu ce reprezinta si l am platit timp de 3 ani pana a ramane restant ,sa mi se scada din suma totala ramasa neachitata sa mi recalculeze debitul fara acest comision . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 14:26, 6 Februarie 2017
Buna ziua,
Daca aveti o intelegere de plata scrisa cu creditorul, puteti sa faceti o sesizare in legatura cu actualizarea debitului in conditiile in care dmv efectuati plati constante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi solutia pentru micsorarea unei rate fiind salariat pe perioada determinata? nicupiciu nicupiciu Buna ziua! As dori o solutie in cazul micsorarii unei rate la un credit Banca ....Sunt salariat pe perioada determinata , 3 luni...De la 1 ianuarie 2013 tot ... (vezi toată discuția)
Credit banca westkontakt westkontakt buna ! in 2009 am contractat un credit la o banca si de anul trecut din 2012 august m-am decalat cu platile pentru doua luni, adica am platit cu intarziere de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile - comision de urmarire riscuri Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa ma indrumati/sfatuiti daca se poate face ceva in urmatoarea speta: in anul 2008 am contractat un credit bancar pt nevoi personale in suma ... (vezi toată discuția)