avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie mincinoasa avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie mincinoasa avocat

Buna ziua.
Sotia mea a inaintat divortul de mine fiind reprezentata de un avocat. La motivele divortului pe langa ne intelegeri mai apare si faptul ca as fi agresat-o fizic de mai multe ori cauzadu-i leziuni care au avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale si ca as fi amenintat-o cu moartea in mod repetat, fapt care nu este adevarat. La citirea declaratiei mi-am sunat fosta nevasta inregistrand apelul si ea sustine ca nu ar fi declarat ca eu as fi amenintat-o si agresat-o. Ce pot face in acest caz?
menționați în întâmpinare acest aspect. Solicitați proba cu interogatoriu și întrebați soția dacă ați recurs la astfel de fapte și dacă ați amenințat-o.
Si daca avocatul sustine ca asa a zis ea...?

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
gi-jane2, moderator
Deci sa inteleg ca imi recomandati sa mint ca eu sunt de vina cu tot ceea ce declara avocatul, mai ales ca am martori ca nu sa intamplat nici o data ceea ce scrie in acea declaratie. Chiar nu am nimic de pierdut, mai ales ca am ramas in relatii foarte bune cu fosta sotie si nici ei nu ii vine sa creada ce a scris acel avocat in plangerea facuta
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
Tomaita, utilizator
Daca va intelegeti, de ce nu divortati prin acord ?
Ea domiciliaza in Italia si a ales un avocat sa o reprezinte deoarece nu se poate prezenta la termenele de judecata. Iar avocatul a zis ca nu se poate divorta de comun acord cand din casatorie rezulta copii minori, ca trebuie mers la mediator si ca dureaza foarte mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
Tomaita, utilizator

Alte discuții în legătură

Motive mincinoase la divort varga27 varga27 sotia adepus cerere de divort enumerind multe motive care nu sunt adevarate si anume:-eram violent verbal si fizic atat cu ea cat si cu parintii mei din primul ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii sau marturie mincinoasa? pmi pmi Am un caz foarte agitat de divort. Spre surprinderea mea, desi ma asteptam la anumite lucruri din partea sotiei, am avut parte de surprize total exagerate - ... (vezi toată discuția)
Falsul in inscrisuri pentru obtinerea de foloase victor_teodorescu victor_teodorescu am o nelamurire: fosta sotie in cererea de divort a scris foarte multe lucruri neadevarate: ca nu am adus bani in casa, sunt violent, betiv, i-am furat pe ... (vezi toată discuția)