avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motive mincinoase la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motive mincinoase la divort

sotia adepus cerere de divort enumerind multe motive care nu sunt adevarate si anume:-eram violent verbal si fizic atat cu ea cat si cu parintii mei din primul moment al casatoriei,eram alcoolic,fractura la brat din cauza mea,am pus cutitul la gatul ei,mi-am batut si copilul care are 3 ani. Acestea sunt minciuni toate. In data de 03.10.2010 a primit o palma din cauza ca adisparut de acasacu copuilul fara sa raspunda la telefon si seara cand a ajuns acasa a primit o palma si are certificat medico-legal pentru 9 zile de ingrijiri medicale fisura timpanala stg.centrala. Mai tin sa precizez ca ea a plecat de mai multe ori din tara lasand copilul pe mine chiar si in perioada postnatalului,banii pe care ii castiga dadea la familia ei . Am gasit un fel de jurnal a ei care contrazice aceste minciuni ,as avea intrebarea daca aceasta se ia in considerare la proces? Ea vrea sa ma discrediteze in fata tribunalului sa nu-mi mai pot vedea copilul numai eventual in prezenta ei! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:53, 27 Octombrie 2010
Acel jurnal poate constitui proba in favoarea dumneavoastra. De asemenea nu este suficient ca ea sa sustina aceste chestii trebuie sa le si dovedeasca : inscrisuri , martori. Are un atu in plus - certificatul medico - legal, asa ca va fi mai greu pentru dumneavoastra sa va desculpati.
Puteti folosi acel jurnal ca proba in instanta si de asemenea puteti aduce martori pentru sustinerea motivelor dvs de divort.
Apararea fata de motivele nereale aratate in actiunea reclamantei, va trebui sa o formulati in scris, prin intampinarea pe care dvs. in calitatea de parat va trebui sa o depuneti la primul termen de judecata.
In combaterea motivelor de divort si sustinerea apararii formulate prin intampinare solicitati proba cu inscrisuri si proba testimoniala ( cu 2 martori)
De asemenea, daca considerati ca sotia dvs. este cea care se face vinovata exclusiv de destramarea relatiilor de familie, puteti formula alaturi de intampinare si o cerere reconventionala pe calea careia solicitati desfacerea casatoriei din culpa sa exclusiva.
Avand in vedere ca doriti si stabilirea unui program de vizita al minorului, este necesar in aceeasi cerere reconventionala sa solicitati si stabilirea acestui program, urmand sa expuneti in scris varianta de program pe care o considerati atat in interesul minorului cat si a dvs.
Ambele capete ale cererii reconventionale se timbreaza.
Probe:-inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul reclamantei pe capatul de cerere privind vizitarea minorului.
Acel jurnal poate fi depus la dosar-in cadrul probei cu inscrisuri.
Angajati avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si drept de vizita gabi.b gabi.b Ultima pensie alimentara a fost stabilita cand salariul minim pe economie era 670 lei. Fosta concubina a solicitat majorarea pensiei alimentare acum la ... (vezi toată discuția)
Mai pot depune probe scrise ? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna seara, Nu mi-e clar în care faza a procesului se pot depune probe scrise, și dacă se pot depune direct la dosar în Arhiva sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Divort alina_ion_escu alina_ion_escu intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort? si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla? daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)