avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Reglementari privind comertul Online
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Reglementari privind comertul Online

De curand am creat un joc online. In acest joc exista obiecte precum arme s.a.m.d atunci cand vand aceste obiecte virtuale trebuie sa platesc taxe?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:47, 3 Februarie 2017
Daca obtineti venituri din vanzarea obiectelor virtuale, da, trebuie sa platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din jocuri online zunkii zunkii Buna seara! Daca cineva are o \\"afacere virtuala\\" intr-un joc online care are moneda proprie, acesta creand venituri reale prin tranzactia acelei monede in ... (vezi toată discuția)
Interzicerea unui produs AndreiVB AndreiVB Buna! As dori o lamurire la o problema cu care ma confrunt. Sa zicem ca am creat o aplicatie online, care la randul ei creaza niste produse virtuale, pe care ... (vezi toată discuția)
Ce taxe declar din venituri roblox? rune rune Am 17 ani și lucrez ca creator într-un joc numit Roblox. Acolo, primesc monede virtuale de la alți jucători atunci când aceștia îmi cumpără accesorile ... (vezi toată discuția)