avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecatarul poate obtine copie a contestatiei daca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecatarul poate obtine copie a contestatiei daca nu este parte in proces?

Buna ziua,
Am adjudecat pe 19.01.2017 un imobil executat silit, in urma unei licitatii. Pe 02.02.2017 debitorul a depus contestatie. Am trei intrebari la care sper sa ma ajutati gasesc raspunsuri:
1.Avand in vedere ca impotriva bancii este formulata contestatia pot sa cer de la judecatorie o copie a contestatiei si a actelor depuse de debitor? Pe portalul instantelor nu apare si numele meu ca parte in proces si vreau sa vad ce anume contesta el. 2.Deasemenea imi vor da copie si a intampinarii depuse de banca, cand o vor depune?
3.Daca executarea silita a fost admisa de catre instanta pe 18.09.2015,iar executorul a inceput dosarul de executare pe 14.01.2016, contestatia se va judeca dupa forma actualizata la zi a Codului de Procedura Civila ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita aalinab aalinab Buna ziua Am castigat licitatia unui imobil executat silit zilele trecute. Dosarul de executare silita a inceput in urma cu un an, in alt oras, unde are ... (vezi toată discuția)
Executari silite mcata1 mcata1 Buna ziua, am castigat o licitatie publica pentru un apartament. Este vorba de constructia a doua blocuri in 2008, banca a pus sechestru majoritatea ... (vezi toată discuția)