avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am 3 ani interdictie pe Germania și vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am 3 ani interdictie pe Germania și vreau sa ajung în Danemarca o pot tranzita?

Am în Germania interdictie 3 ani de zile și vreau sa ajung în Danemarca la lucru iar pentru ăsta trebuie sa trec prin Germania sa o tranzitez este vreo problema?
Cel mai recent răspuns: kokolino24 , utilizator 09:15, 12 Ianuarie 2025
Daca nu aveti drept de a intra in Germania incalcati interdictia.

Mergeti cu avionul.
Oricum este departe Danemarca...
Cu avionul treceti peste Germania dar nu veti avea probleme...
Mă numesc Nicu am lucrat in Germania 3 ani am fost nevoit să iau o mașină în rate de la o reprezentanță pentru a face naveta de la cazare la muncă drept pentru care am luat i mare țeapă cu aceasta mașina ținând cont că am luat-o de la o reprezentanță Mazda din phaphenhofen am platit ratele cam 2 ani când a venit pandemia am rămas fără muncă și nu am mai putut plăti la scurt timp băiatul cel mic de 21 ani a făcut epilepsie am fost nevoit să părăsesc Germania de urgență să-mi rezolv problema cu gândul că văd despre ce e vb și între timp se termina cu pandemia și mă pot întoarce înapoi în Germania și găsesc ceva de muncă și să pot continua sa plătesc rata la mașină dar treaba nu a fost așa băiatul are o forma de boală mai agresivă și a trebuit să rămân în țară să pot umbla cu iel prin spitale și la diferiți doctorii am găsit ceva de muncă în România și am circulat cu aceasta mașină pe numere de Germania până acum 2 ani când mi sa expirat ITP-ul și de atunci am traso pe dreapta și nu am mai circulat cu această mașină am reușit să iau altă mașină în Romania pentru a putea umblă cu băiatul la spital și într-o zi când mergeam la Cluj la un doctor am fost oprit de poliția rutieră am fost verificat și unul din polițiști mă informat că figurez in baza de date cu ceva juridic dintr-o altă țară și mi-am dat seama de unde poate fi le-am povestit și mi-au dat drumul.Acum urmează întrebarea domnule avocat va rog să-mi spuneți știu că dacă merg in Germania am probleme cunosc situația ,dar dacă merg in Danemarca la muncă și o să figurez acolo cu date personale o să am probleme. Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru a inscrie o masina din ue in franta Adriann.D Adriann.D Bună ziua! Am cumparat o maşină adusă din Germania, cu numere de tol care au fost valabile o luna de la cumpararea masinii.. Acum vreau sa o inscriu in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? ... elena tilica elena tilica Bună ziua! Se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)