avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

Buna dimineata ,
In urma deceselor ( soacra,sot) si a unei donatii,din aceeasi avere s-au comis erori,in sensul ca notarul a comis niste scapari.
As vrea sa va intreb daca o inregistrare gresita , la Cartea funciatra a fost inregistrata, MAI POATE FI - in baza actelor doveditoare - CORECTATA.
Eu as vrea ca operatiunea sa fie rezolvata DE UN ALT NOTAR,din afara ultimelor localitati unde defunctii si-au avut ultimele domicilii.SE POATE ?
Cu mare respect !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:47, 5 Februarie 2017
Buna ziua,
1. Notarii trebuie sa fie de pe raza judecatoriei pe raza careia a avut ultimul domiciliu defunctii.
2. Din cate inteleg e vorba de modificari ale certificatelor de mostenire.
Va trebui sa va adresati instantelor de judecata dar nu o faceti inainte de a consulta un avocat din zona care, dupa ce va studia TOATE actele si va stabili situatia de fapt, va va putea indruma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii in alt judet cocoon cocoon Dezbaterea succesiunii se poate face doar in circumscriptia de care apartine cel decedat sau se poate initia si in raza domiciliului celui care este mostenitor ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune TabacuVictor TabacuVictor Buna ziua, Am o situatie in care as avea nevoie de sfatul dvs. Tatal sotiei a decedat anul trecut si am dori sa demaram procedura de succesiune pentru o ... (vezi toată discuția)
Succesiune si donatie Daniela Elisabeta Daniela Elisabeta locuiesc cu sotul si copiii in Italia de 4 ani. socrul meu a decedat in 31.12.2010. exista 3 frati mostenitori . unul este sotul meu. ceilalti 2 traiesc in ... (vezi toată discuția)