avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa potabila miroase a fecale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa potabila miroase a fecale

Buna ziua. Numele meu este Mihaela. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum aproximativ doi ani o fosa septica (4 blocuri) la o distanta de 2-3 metri. De o saptamana nu mai poate fi folosita, miercurea viitoare ne iese analiza apei facuta la Apa Nova. Copilul meu a facut enterocolita si are rezultat pozitiv la rotavirus. Putem sa ii actionam in judecata? Avem vreo sansa sau e greu de demonstrat ca de la fosa lor este? Acum ei vor sa ne racordeze la teava lor (canalizarea orasului) si sa suporte ei. I am mai putea actiona in acest caz? Multumesc

Alte discuții în legătură

Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie fosa Mari20 Mari20 buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate.. locuim intr-un bloc in orasul Popesti-leordeni de vreo 6-7 ani, sursa noastra de apa este un put pe care ni ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene, rambursabile si nerambirsabile tazmanya2006 tazmanya2006 Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)