avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin provizoriu in alt judet decat domiciliul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin provizoriu in alt judet decat domiciliul

Am nevoie de un buletin provizoriu ca sa imi refac cateva acte (card, legitimatie de student) pentru ca ulterior sa pot merge in judetul in care domiciliez sa imi fac buletinul propriu-zis.
Intrebarea mea este: pot sa imi fac un buletin provizoriu in Bucuresti, avand in vedere ca am domiciuliul in alt judet? Mi-au fost furate absolut toate actele si mi-ar fi mult mai comod sa mi refac cateva din ele in capitala, in loc sa merg dupa un buletin provizoriu la 300 de km si iarasi inapoi si tot asa.

Multumesc anticipat!

P.S. Am cautat dupa un subiect similar pe forum, dar nu am gasit. Daca e dublura, stergeti fara ezitare.
Cel mai recent răspuns: Gustave , utilizator 14:18, 6 Februarie 2017
S-ar parea ca nu puteti sa va faceti carte de identitate provizorie in Bucuresti, ci numai la Serviciul Evidenta care v-a eliberat ultima carte de identitate, la ultimul loc de domiciliu.

Cititi
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Of of.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Declarare furt acte identitate Marie_Ann Marie_Ann Buna seara, revin la dumneavoastra cu o problema din pacate. In seara aceasta in jurul orelor 17-18 mi s-a furat portofelul cu toate documentele(carte ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)