avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mutare ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mutare ipoteca

Buna ziua. Soacra mea in urma cu cativa ani a facut un credit pentru a achizitiona o garsoniera. In acest sens a pus gaj pentru respectivul credit, un apartament cu 2 camere. Intre timp, a achizitionat o alta garsoniera si doreste mutarea gajului de pe apartamentul cu 2 camere pe cea de a 2.a garsoniera. Mentionez ca s-a facut evaluarea garsonierei, iar valoarea acesteia este mai mare decat suma ramasa de platit. Insa a primit un raspuns negativ si evaziv din partea bancii, conform caruia nu se poate face aceasta mutare. Este ceva ce putem face? Mentionez ca locuim intr un oras mai mic iar cand am initiat cererea pentru transferul gajului, cei de la banca au zis ca nu au mai avut astfel de solicitari. Consideram ca am primit un raspuns evaziv, prin telefon si ca nu au acordat deloc atentiei solicitarii noastre. Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 15:32, 6 Februarie 2017
Solicitati in scris nu la telefon. Probabil o sa transmita cererea centralei de la Bucuresti unde va fi analizata si vi se va da un raspuns intocmit temeinic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri(apartament) fara copil !? father father Va rog sa-mi spuneti cum se partajeaza bunurile daca sotul a cumparat in timpul casatoriei pe banii lui o garsoniera care a devenit pe numele ambilor soti ? ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)