avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recupere timbru de mediu achitat in ianuarie 2017
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recupere timbru de mediu achitat in ianuarie 2017

Buna seara
Care este procedura prin care pot recupera taxa de timbru achitata in ianuarie 2017?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 08:57, 7 Februarie 2017
Initial adresati-va cu o cerere de restituire a acestei taxe pe cale administrativa de catre finante. (unde ati platit in mod efectiv)
Dupa ce veti primi un raspuns negativ scris in acest sens, sau nu o sa va fie comunicat un raspuns in termen de 30 de zile de la inregistrarea cererii, va puteti adresa instantei de judecata cu o actiune prin care sa solicitati obligarea organului fiscal la restituirea taxei achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu capucino capucino Se mai poate recupera pe instanta timbrul de mediu pe care l-am platit in 2016? Daca da, care e procedura? Cei de la finante habar nu au avut... dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto constantin61 constantin61 Am achitat taxa speciala auto de inmatriculare in iunie 2007.Care sunt sansele de recuperare?Locuiesc in Bacau (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare buta buta buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ... (vezi toată discuția)