avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare 90 zile permis de conducere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare 90 zile permis de conducere

Buna seara.
Am fost detectat cu viteza de 108 km/h in apropierea sensului giratoriu cu limitare de 50. Politistul mi-a facut semn din mers sa trag pe stanga calcand linia dubla continua pentru a ma amenda. Am contestat procesul verbal in 15 zile (aprilie 2016). Ce sanse am in instanta sau ce trebuie sa fac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tan1968 , utilizator 21:45, 6 Februarie 2017
Erati in localitate?
Ati mentionat in plangere faptul ca politia a trecut peste linia dubla continua pentru a va amenda?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
cyan, moderator
Era pe centura Alexandria.
Era o singura linie continua, scuze.
Nu am mentionat in plangere ca politistul m-a pus sa calc linia continua.
Daca era zona cu limitare de viteza nu sunt sanse. Puteti depune cerere ptr reducere la 30 zile si sustinere test 13/15.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)
104km/h in localitate, sau nu? sebic sebic In timp ce conduceam autoturismul pe DJ 691 in directia Lipova, venind de pe Soseaua de centura a Timisoarei, la circa 800m de intersectia celor doua drumuri, ... (vezi toată discuția)
Proces verbal depasire viteza GeorgeL26 GeorgeL26 Buna ziua, ieri in timp ce ma deplasam cu masina , din sens opus a aparut un mcv, bineinteles ca era infiltrat intr o coloana mai exact pe la mijloc, mi-au pus ... (vezi toată discuția)