Relatia mea cu Arhitectul Sef al Primariei nu e pe roze.(Eu consider ca a facut mai multe abuzuri in serviciu, iar el probabil ca este nemultumit ca nu i-am dat mita)
Acum m-am trezit cu o amenda usturatoare ca desi am terminat lucrarea nu am facut receptia.Ce pot face in cazul acesta?
Tin sa mentionez ca am fost la Primarie in termenul legal ca sa-i chem sa faca receptia la acoperis si mi s-a spus ca nu e nevoie.Parca am presimtit ca nu e a buna si am trimis si doua e-mailuri ca sa-i chem.Am dovada.Acum in legea 50/1991,la art.26 lit j spune "neorganizarea si neexercitarea controlului privind disciplina in autorizarea si executarea lucrarilor de constructii de catre compartimentele abilitate" constituie contraventie.
1.Eu ce vina am ca ei nu au venit?Eu i-am chemat, am "organizat". Ei nu au venit.Pot ataca undeva aceasta contraventie/amenda?
2.Pot sa trag la raspundere cumva pe Arhitectul Sef ca a comis abuzuri (si pot dovedi ca si la eliberarea autorizatiei de construire a comis abuzuri)
3.Pot cere daune morale pentru hartuirea la care am fost supus?
Plata taxe catre isc
uxerolf
Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)