avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer intersemetrial
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer intersemetrial

Cum se procedeaza in cazul unui transfer intersemestrial in clasa IX de la un liceu profil stiinte sociale la alt liceu profil matematica-informatica?As dori sa stiu care este legea si articolul in care sunt prevazute aceste transferuri si daca se pot face intre semestre sau doar la sfarsitul anului scolar.
In urma depunerii cererii de transfer in data de 27.01.2017,cererea avand numar de inregistrare,am fost informata telefonic in data de 06.02.2017 ca nu se accepta cererea de transfer,deoarece nu se pot face transferuri intersemestriale de la un profil la altul.Mentionez ca media in urma evaluarii din 2016 este mai mare decat media ultimului admis la profilul matematica-informatica de la liceul respectiv.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer intersemestrial dumitrescu30 dumitrescu30 Buna ziua . Vreau sa ma transfer in vacanta intersemestrială la alt liceu, dar cu păstrarea profilului . Art. 155 din Ordinul 5079/2016 prevede că ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)