avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul ...

Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul sot deoarece nu a dorit sa isi schimbe domiciliul,apartamentul fiind in vanzare,acesta fiind primit de la parintii mei dar pe contractul de vanzare-cumparare fiind trecut si el dupa mine.Cand trebuie facut partajul inainte de vanzarea apartamentului sau in momentul cand fac actele de vanzare cu noi proprietari?cum este bine sa procedez? Va multumesc!
Suntem divortati legal de 4 luni,eu am reluat numele anterior casatoriei,toate contractele pentru furnizare sercicii sunt pe numele vechi,iar partajul nu l-am facut pentru ca am apartamentul in vanzaresi si impartim asa cum este corect.In cazul in care apar neintelegeri asupra partajului cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc.
daca nu va intelegeti asupra partajului, veti ajunge cu partajul in instanta,
daca va intelegeti, vindeti impreuna la notar fara probleme. Notarul face inainte o fisa de lichidare a regimului matrimonial si apoi vindeti si banii se pot vira direct in contul fiecaruia, cate jumatate.
Apartamentul îl veți vinde amândoi, iar în acest caz partajul se va face pe suma de bani obținută în cazul în care nu conveniți să primiți fiecare junătate din prețul vânzării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru vanzare apartament PlopeanuM PlopeanuM Buna ziua In urma cu un an parintii mei au divortat. Au un apartament pe care nu il mai utilizeaza nici unul dintre ei si nu este in chirie sau altceva. ... (vezi toată discuția)
Partajul între soți este în mod obligatoriu legat de divorț sau se poate face și în timpul căsătoriei? zadig zadig Am citit pe acest forum şi în Codul Civil despre partaj şi am nişte nelămuriri. Partajul este în mod obligatoriu legat de divorţ? Nu se pot împărţi ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj giorgiay giorgiay va rog sa.mi clarificati cat de cat situatia ca aud fel si fel de zvonuri. sunt casatorita din 1989.am doi copii majori. sotul a lucrat 11 ani in italia ... (vezi toată discuția)