avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Copie carte funciară închisă
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Copie carte funciară închisă

Mi s-a refuzat la ANCPI eliberarea copiei după o carte funciară închisă (a fost transcrisă la un alt număr) pe motiv că e închisă - acest lucru e legal sau trebuie să elibereze copia cerută de mine?
Mulţumesc,
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 13:15, 7 Februarie 2017
In mod normal nu ar trebui sa refuze studierea si copierea unei carti funciare indiferent de situatia acesteia. (inschisa, sistata, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului InaAndreea InaAndreea As dori sa stiu cine detine cartea tehnica a blocului si daca eu ca locatar am dreptul sa cer sa mi se arate. (vezi toată discuția)
De ce ar vrea un chirias sa inscrie in cartea funciara contractul de inchiriere? iuliana26 iuliana26 Recent chiriasul meu mi-a solicitat sa ii fac un act aditional la contractul de inchiriere prin care sa ii specific numarul cadastral al spatiului inchiriat si ... (vezi toată discuția)