daniyyel 
	    	Utilizator

daniyyel 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

daniyyel 
	    	Utilizator

daniyyel 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 LEONY2003	                   

Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)
	                    LEONY2003	                   

Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)

BartaStefan	                   

La S.C. Oradea Transport Local S. A. se incalca dreptul persoanelor cu handicap grav si accentuat la calatoria pe mijloacele de transport in comun a societati ... (vezi toată discuția)
	                    BartaStefan	                   

La S.C. Oradea Transport Local S. A. se incalca dreptul persoanelor cu handicap grav si accentuat la calatoria pe mijloacele de transport in comun a societati ... (vezi toată discuția)

iosifica	                   

BUNA ZIUA! 
SUNT UN CETATEAN DE 30 ANI DIN MUNICIPIUL ROMAN-JUD.NEAMT SI AM CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRADUL DE HANDICAP ACCENTUAT.
AS AVEA SI EU O ... (vezi toată discuția)
	                    iosifica	                   

BUNA ZIUA! 
SUNT UN CETATEAN DE 30 ANI DIN MUNICIPIUL ROMAN-JUD.NEAMT SI AM CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRADUL DE HANDICAP ACCENTUAT.
AS AVEA SI EU O ... (vezi toată discuția)