Poveste lunga spusa pe scurt. Eram cu prietena mea, noaptea, pe un drum aflat langa plaja, in masina pe bancheta din spate, nu eram dezbracati si nici nu intretineam relatii sexuale, Vine politistul local cu lanterna, imi bate in geam, ma sperie, ies afara, se prezinta, ma legitimez, ma acuza ca intretin relatii sexuale in spatiul public, chiar daca nu faceam asta, urmeaza circ, dupa care se leaga de faptul ca sunt pe plaja, mergem la sectia politiei locale pentru ca prietena mea nu a avut act de identitate, nu ma lasa sa intru, iese, nu-mi da procesul verbal sa-l semnez pentru ca nici nu l-a completat, dar totusi a tinut sa ma intrebe daca-l semnez, am refuzat.
intr-un final: am fotografii facute dupa 2 zile care dovedesc ca nu aveam de unde sa stiu ca acela nu este drum ci este plaja(chiar nu stiam, nu a fost nimic intentionat), in seara respectiva mi-a spus, printre altele, ca nu stiu cu cine ma pun si totodata ar trebui sa tac din gura ca sa-mi fie bine. Dansul are un martor, el sustine ca ii este coleg dar era imbracat in civil, acela conducea si masina politiei. Eu am ca martor prietena mea.