avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autoturism inmatriculat bulgaria acte valabile se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autoturism inmatriculat bulgaria acte valabile se poate inmatricula RO

buna ziua vreau sa stiu daca pot inm un auto inm bulgaria acte val auto fiind inm pe alta pers multumesc
Cel mai recent răspuns: gavrilviorel , utilizator 18:43, 9 Februarie 2017
Incercati sa va exprimati in mod inteligibil
Este greu de subinteles ce doriti sa exprimati din prescurtarile dv
Daca in documentele pe care le detineti nu figurati drept proprietar unic ,nu puteti desfasura demersuri pentru inmatriculare vehicul in Romania
graba ma scuzati multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit sergiuionutmarius sergiuionutmarius buna ziua!am cumparat acum 2 ani un autoturism iar acum sunt dat injudecata ca nu am inscris masina pe numele meu.problema este ca eu nu am cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Întrebare despre recuperarea certificatului de înmatriculare beruic c beruic c buna seara, as avea si eu o intrebare, am cumparat o masina care este inmatriculata in bucuresti in 2007, acum 3 zile mi-a fost retinut certificatul de ... (vezi toată discuția)