avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor- micsorare cuantum poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor- micsorare cuantum poprire

buna ziua.trebuie sa formulez o cerere pentru micsoarea sumei de 300 lei lunar la un imprumut fiindca am in intretine sotia si copilul..am poprire pe contul de salariu si imi opreste intre 500 si 600 lei lunar si nu ma pot descurca.Cum sa formulez cererea executorului va rog sa ma ajutati cu niste ideei.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:59, 9 Februarie 2017
Buna ziua,
Puteti sa formulati acea solicitare printr-un cabinet de avocat dar e de preferat prin instanta atasand TOATE dovezile de care intelegeti sa va folositi!
Atentie, cuantumurile popririlor salariale sunt stabilite prin art. 728 Cod procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am salariu in mana de 2000 lei, poprire de 600 lei ... CatalinaBianca CatalinaBianca Buna ziua, am salariu in mana de 2000 lei, poprire de 600 lei pt un imprumut facut acum 10 ani, daca iau copilul in intretinere, imi opreste aceeasi suma? ... (vezi toată discuția)
Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)
Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu dar daca cere si al 2-lea se poate cumula si sa se faca o poprire??? sau pot cere prescriptia Moldayasi Moldayasi Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu dar daca cere si al 2-lea se poate cumula si sa se faca o poprire??? Sau pot cere PRESCRIPTIA (vezi toată discuția)