Grigoran 
	    	Utilizator

Grigoran 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

againstPAS 
	    	Utilizator

againstPAS 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 maria0202	                   

buna seara sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani am divortat de tatal fetei in septembrie .2013 prin acord de mediere in care am fost de acord sa am ... (vezi toată discuția)
	                    maria0202	                   

buna seara sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani am divortat de tatal fetei in septembrie .2013 prin acord de mediere in care am fost de acord sa am ... (vezi toată discuția)

Danielaq	                   

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
	                    Danielaq	                   

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)

DanielNitoi	                   

Buna ziua
Sunt tatal unei fetite de 2 ani si 3 luni dintr o relatie extraconjugala, la momentul conceperii fetitei mele si eu si mama fetitei fiind ... (vezi toată discuția)
	                    DanielNitoi	                   

Buna ziua
Sunt tatal unei fetite de 2 ani si 3 luni dintr o relatie extraconjugala, la momentul conceperii fetitei mele si eu si mama fetitei fiind ... (vezi toată discuția)