avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare functonari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare functonari publici

Buna ziua !

In momentul in care un functionar public incadrat inspector asistent promoveaza in inspector principal i se mareaste salariul sau ramane la salariul detinut anterior promovarii?
Cel mai recent răspuns: veronica1982 , utilizator 11:21, 2 Mai 2017
Va primi salariul detinut de alti functionari publici din institutie incadrati pe functia publica de inspector principal care il obtine in urma promovarii (cu conditia sa aiba si aceeasi gradatie de vechime). Daca nu exista un asemenea functionar,celui promovat i se calculeaza salariul corespunzator noului grad profesional, pe care il va primi cu conditia sa fie mai mare decat salariul detinut anterior.
In care lege se pune conditia ca salariul sa fie mai mare decat cel detinut anterior ????
Eu am cautat si nu am gasit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)