avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diurna pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diurna pentru PFA

Buna ziua.
Detin un PFA in baza caruia inchei contracte de efectuare a anunitati activitati de servicii tehnice in strainatate pe diferite perioade de timp.
Astfel trebuie sa stau cateva luni in strainatate dintr-un an de zile.
Plata serviciilor se face cu o suma per zi lucratoare.
Intrbari.
Am dreptul la diurnal zilnica pe care sa o deduc ca cheltuiala deductibila?
Care este articolul din codul fiscal care reglementeaza acest lucru?
Poate organul fiscal sa-mi interzica acest lucru si sa-l considere incorrect?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Inter2001 , utilizator 15:53, 22 Februarie 2017
Din pacate diurna se acorda angajatilor deci o PFA nu are dreptul la diurna dar deduce toate cheltuielile care au legatura cu activitatea desfasurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli delegare, detasare si deplasare SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA iar activitatea mea presupune deplasarea in alte orase decat cel in care am sediu profesional. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Delegare CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am citit articolul de astazi cu delegarea si detasarea, dar se refera numai la salariati. Eu am infintat un PFA, unde lucrez mult in teren, drept ... (vezi toată discuția)
Diurna in cazul pfa coraliana coraliana Un PFA are contract cu un SRL din Romania, pe baza caruia , PFA lucreaza in strainatate. Cheltuiala cu diurna externa este deductibila pt PFA? (vezi toată discuția)