avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul unui Bucatar gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul unui Bucatar gradinita

Buna ziua! Am 15 ani de vechime intr-un camin, fiind bucatareasa gradul I si am salariul minim pe economie. Restul angajatiilor din gradinita, beneficiaza de anumite sporuri, dar eu ca bucatar nu am niciun fel de spor. Ma poate clarifica cineva de ce? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mary2206 , utilizator 16:40, 6 Februarie 2018
SI EU IMI DORESC SA FLU ACELAS LUCRU!
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
mary2206, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei bucatarese gbrlcostache gbrlcostache Doresc sa stiu si eu in ce grila de salarizare intra o bucatareasa cu vechime 25 de ani, din cadrul unui camin de copii. Nu stiu unde sa caut.Nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Salarizare viorelada viorelada Buna ziua,va rog sa ma lamuriti intr-o problema.Sotul meu este angajat la o primarie comunala,pe un post de bibliotecar cu salariul minim pe economie. Nu are ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)