avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probațiuni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probațiuni

Am fost oprit de politie și nu am permis de conducere, am și control judiciar 2 ani tot pentru conducere fără permis. Mașina e pe numele prietenei mele care a fost cu mine în mașină. Am dat amândoi declarații și au zis ca ne vor suna de la politie. Ce se va întâmpla? Ea a recunoscut ca a știut ca nu am permis.
Și cu prietena mea ce se va întâmpla?
Sunt sanse ca prietena dvs sa nu fie trimisa in judecata.
Daca aveti control judiciar si nu o pedeapsa cu suspendare mai puteti spera la o pedeapsa cu suspendare in anumite conditii.

Referitor la prietena dvs. este greu de spus daca va fi sau nu trimisa in judecata.
Cred ca sunt sanse 50% pentru fiecare ipoteza.

Doar daca se va apara in mod calificat ar putea sa scape de raspunderea penala si balanta sa se incline in favoarea ei.
Problema este si aceea ca scaparea ei va poate afecta pe dvs...in raport de apararile ei...
am și control judiciar 2 ani tot pentru conducere fără permis

Nu cred ca am inteles, incercati sa explicati la ce va referiti aici, sunteti in cursul unui proces penal si e vorba de o masura preventiva sau nu v-ati exprimat dvs bine si e vorba de un termen de incercare stabilit in urma unei condamnari definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis ... 123tania123 123tania123 Buna ziua ... am o intrebare in seara de duminica ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis. Catalin1501 Catalin1501 Buna ziua. Am fost prins sambata trecuta in jurul orei de 01.30 -2, in parcarea kaufland, efectuam niste parcari, ca urmeaza sa dau examenul de conducere ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Florin5647 Florin5647 Am iesit astazi cu mașina unui prieten, eu am permis, el are decat 17 ani. L-am lasat sa conducă mașina pe un drum neasfaltat (maxim 100m) care se ... (vezi toată discuția)