avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

in cazul pensionarii in luna iunie,angajatorul trebuie sa-mi plateasca indemnizatia de concediu pe tot anul sau numai pentru perioada lucrata?
2.daca lucrez in mediu privat si fac cerere pentru pensionare limita de varsta cu scaderea varstei de pensionare ,decizia imi vine acasa sau la inteprindere?
Cel mai recent răspuns: bebev3 , utilizator 21:49, 12 Februarie 2017
Angajatorul trebuie sa va plateasca concediul doar pt perioada lucrata.
Decizia vine acasa, dar intreprinderea este instiintata printr-o adresa de admiterea sau respingerea cererii de pensionare.
multumesc.Eu trebuie sa ma duc cu decezia la inteprindere sau ei au obligatia sa intrerupa contractul individual de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)
Legea 226 dan uk dan uk Anul trecut in vara am iesit cu asa zisa "ordonanta" de la Tractorul Brasov, urmand ca sa iau si ajutor de somaj. Anul acesta in februarie am primit ... (vezi toată discuția)