avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... master sau studii aprofundate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

master sau studii aprofundate?

buna ziua! am o mare nelamurire, nici nu stiu unde sa postez intrebarea, de aceea dac am gersit imi cer scuze.
as vrea sa ma ajutati , care e diferenta intre master si studii aprofundate?multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 11:48, 10 Septembrie 2009
Studiile universitare de masterat asigura aprofundarea in domeniul studiilor de licenta sau intr-un domeniu apropiat, dezvoltarea capacitatilor de cercetare stiintifica si constituie o baza pregatitoare obligatorie pentru studiile doctorale.
Master = Titlu universitar, precedând pe cel de doctor, care se acordă la unul sau doi ani după terminarea facultăţii. (< engl. master) .Reprezinta o forma de specializare ,mai in detaliu,pentru un anume domeniu ales.
Studiu aprofundat = Faptul de a studia; muncă intelectuală care are ca scop însuşirea de cunoştinţe speciale, aprofundate;in detalii mai multe,complexe,dintr-un anume domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterul inseamna specializare ? mihteo mihteo ABSOLVIREA INTR-O FACULTATE ECONOMICA A UNUI MASTER CONFERA SPECIALIZARE ? (vezi toată discuția)
Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)