avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie amenda cnadnr
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie amenda cnadnr

Problema Juridica: buna ziua !!! in 14 05 2015 am vandut un autotursm pe care l-am radiat din fisele fiscale am primit un pvc de la cnadnr in care se specifica ca in data de 20 10 2015, a circulat fara rovigneta, am primit amenda de 250 ron conform art 8 alin (1) din og nr 15/2002 .pe care am contestat-o in instanta am depus toate documentele care demonstreaza ca nu mai eram utilizator legal al acelui autoturism fiind vandut si radiat ,instantanta invoca din oficiu exceptia prescriptiei executarii, "sa retinut , in pvc faptul ca autoturismul a circulat fara rovigneta in data de 25 10 2015 potrivit pvc constatarea s-a facut in lipsa contravenientului si a fost efectuata cu mijloace tehnice ptrivit disp art 9 al 2si 3din og 15/2002 data constatarii contraventiei este 25 10 2015 nu si incheerea pvc data interogarii de catre agent 20.04 2016 si procesul verbal s-a comunicat in 12 05 2016 motiv pentru care instanta admite exceptia prescriptiei si anuleaza pvc cu apel in 30 zile CNADNR a depus apel Doresc daca se poate un raspuns la cele ce am expus mai sus si daca poate cineva sa ma ajute sa formulez intampinarea la apel multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: camelia76 , utilizator 10:42, 13 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara !!! multumesc pentru raspuns ,intradevar as dori pe cineva care sa ma ajute la redactare sau daca nu se poate macar un model dupa care sa ma pot eu ghida in functie de ceea ce am eu in proces
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua !!! doresc ajutor la redactarea intampinarii multumesc!!!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nodel cerere de apel conform ncpc Ana_77 Ana_77 HRISTOS A ÎNVIAT! Doresc un model de cerere de apel conform NCPC pentru a putea solicita în instanță efectuarea unei expertize cu ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta pentru firma radiata Diana P Diana P Buna ziua, Am detinut o societate de transport, care acum este inchisa si radiata. Acum o saptamana am primit de la cnadr o amenda pentru rovigneta din ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta snake69fast snake69fast Buna ziua! Am primit ieri prin posta un proces verbal intocmit pe data de 05.10.2015 pentru constatarea contraventiei de a fi circulat fara rovigneta pe A2 ... (vezi toată discuția)