avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare autovehicul cu acte Suedia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare autovehicul cu acte Suedia

Buna seara, vreau sa cumpar un autovehicul de la cineva din Romania care are acte de suedia si atat.( carte de identitate si talon ) cum o pot inmatricula daca nu am un contract de vanzare cumparare?? Il poate face la un birou de copiat acte? Ce ma sfatuiti ?:(

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism exuser exuser Buna ziua, Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)